Okulumuz Hakkında

KARAHACILI KÖYÜ ARALIKIĞDIR
 Fotoğrafı

VİZYON

Bizler; •Atatürkçü , Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan , yurdunu seven, •Çağdaş , demokratik ve laik, •Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, •Değişim ve gelişime açık, •Kendine güvenen , katılımcı , sorgulayan , etkili ve nitelikli, •Bilgi çağının gereklerini yerine gerektiren, •Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, •Yaratıcı ve üretken, •Hoşgörü sahibi , farklılıkları zenginlik sayan, •Düşünsel , duygusal , sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmekle kendimizi yükümlü görüyoruz.

MİSYON

Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri •Bilgili , becerikli ,öz güvenli olmaları •Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmaları •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri •Çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeri •Liderlik özelliklerinin yanı sıra , işbirliği ve çalışmalarınayatkın bireyler olmaları •Düşünsel,duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olnağı sağlamaktır.

BAŞARILAR

1.Öğrenciler arası satranç turnuvası birinciliği 2.Öğretmenler arası voleybol turnuvası birinciliği

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZE 45km MESAFEDEDİR. İLÇE MERKEZE 15km MESAFEDEDİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi