Kurum Adı : Beşiktaş Mican İlkokulu
WEB Adresi : http://besiktasmican.meb.k12.tr
Adres : KARAHACILI KÖYÜ ARALIKIĞDIR

VİZYON
Bizler; •Atatürkçü , Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan , yurdunu seven, •Çağdaş , demokratik ve laik, •Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, •Değişim ve gelişime açık, •Kendine güvenen , katılımcı , sorgulayan , etkili ve nitelikli, •Bilgi çağının gereklerini yerine gerektiren, •Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, •Yaratıcı ve üretken, •Hoşgörü sahibi , farklılıkları zenginlik sayan, •Düşünsel , duygusal , sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmekle kendimizi yükümlü görüyoruz.

MİSYON
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri •Bilgili , becerikli ,öz güvenli olmaları •Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmaları •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri •Çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları , gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeri •Liderlik özelliklerinin yanı sıra , işbirliği ve çalışmalarınayatkın bireyler olmaları •Düşünsel,duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olnağı sağlamaktır.

BAŞARILAR
1.Öğrenciler arası satranç turnuvası birinciliği 2.Öğretmenler arası voleybol turnuvası birinciliği

Öğretmen Sayısı : 4
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 45
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8.30-14.10
Derslik Sayısı : 5 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZE 45km MESAFEDEDİR. İLÇE MERKEZE 15km MESAFEDEDİR.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :